2012. január 26., csütörtök

DAVID NICHOLLS : EGY NAP ***ÚJ*** - Jelenlegi ára: 2 965 Ft -

Személyes átvétel: Miskolc-belváros, hétköznap.
Postaköltség az aktuális postai díjszabás szerint, ajánlott küldeményként.
A fizetéssel és szállítással kapcsolatos bővebb információk és a további termékeim megtalálhatók erre az ikonra
kattintva.
Új, olvasatlan könyv!
Oldalszám:  524
Méret[mm]:  125 x 200 x 38
Tömeg[g]:  490
Két évtized, két szerelmes, egy nap - így hangzik a regény mottója, mely frappánsan vázolja fel a könnyed, mégis színvonalas románcairól már korábban is ismert David Nicholls új sikerkönyvének tartalmát. Emma és Dexter története egyetemi ismeretségükkel kezdődik. Az egymást eleinte csak kerülgető fiatalok a diplomaosztó buli után kalandos éjszakát töltenek együtt. Ám a sors úgy hozza, hogy noha jó barátok maradnak, az útjaik elválnak: Emma munkát keres, a jómódú családból származó Dexter pedig utazgatni kezd.
Szerelmek, konfliktusok, félreértések és tragédiák szálainak bonyolult szövevénye bontakozik ki az olvasó előtt, ahogy évről évre követi a fiú és a lány életének eseményeit. Kacagtató, megható és izgalmas epizódok váltják egymást, melyek során Em és Dex barátsága hol meglazul, hol pedig megerősödik, míg végül... Végül vajon szenvedélyes szerelem lesz a vonzalmukból? Vagy talán megmaradnak egymás lelki társai, és életük végéig legjobb barátok lesznek, akiket összefűz a közös múlt számtalan öröme és fájdalma? Annyi biztos, hogy aki közhelyes fordulatokra számít, azt számos kellemes - és néhány szívszorító - meglepetés várja.
Hihetetlen sikerű romantikus történet, mely a kritikusok és az olvasók egybehangzó véleménye szerint kétségtelenül a legeredetibb és legjobb szórakoztató szerelmes regény a Bridget Jones naplója óta. A könyvből Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével film is készült, mely 2011-ben kerül a mozikba.
"Észvesztően jó könyv... Minden olvasó imádni fogja. Minden író azt kívánja majd, bár ő írta volna. "
- Tony Parsons



Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 21:54
. DAVID NICHOLLS : EGY NAP ***ÚJ*** - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Fontos